Addalot rekryterar

Av Nicolas Martin-Vivaldi
Brinner du för processförbättring? Addalot är ett nischat kunskapsföretag som framförallt jobbar med processförbättring för systemutvecklande bolag. Addalot har idag verksamhet i Malmö, Göteborg och Stockholm.

Vi håller ständigt ögonen öppna efter personer som liksom vi brinner för processförbättring inom system och programvaruutvecklande bolag.

Addalot  är ett nischat konsultföretag som hjälper företag att effektivisera utveckling, upphandling och hantering av komplexa programvarusystem. Vanliga kundproblem som vi arbetar med är försenade leveranser, leveranser med otillfredsställande kvalitet, kostnadsöverdrag och problem vid införandet av nya system eller arbetssätt. Våra kunder återfinns mestadels i branscher som automation, telekommunikation och bilindustri.

Vi är ett kunskapsföretag med hög kompetens som tar oss an spännande uppdrag för krävande kunder. Hos oss är det högt i tak med en balans mellan frihet och ansvar.

Addalot har funnits sedan 2011men har egentligen 20 års erfarenhet då det initierades 1989 i Lund under namnet "Q-Labs". Q-Labs köptes sedan av DNV och efter fem år i DNVs regi står vi nu på egna ben igen!

För oss är det viktigt att du har

  • en drivande förmåga
  • god kommunikativ förmåga
  • mångårig erfarenhet av programvaruteknik, kvalitets- och förbättringsfrågor
  • mycket god förståelse för processer och metoder såsom: CMMI, Agile, XP, QA
  • intresse av processer och framtagning av system/programvara.

Som konsult hos oss kommer du att

  • delta i utmanande och omväxlande uppdrag
  • utveckla din kompetens
  • ha högt i tak, samarbete med kollegor i en öppen och lärande atmosfär

Vi kan erbjuda en spännande karriär där våra anställda får arbeta med skiftande utmaningar inom flera olika branscher och typer av företag.

Addalot är ett flexibelt företag där du får ta stort ansvar men också ges stora möjligheter att själv påverka ditt eget arbete och att utvecklas i den riktning som du önskar.

Är du personen  vi söker?

Skicka din CV/Brev till  nicolas.martin-vivaldi@addalot.se

Har du frågor, kontakta Nicolás Martín-Vivaldi, på tel 0706-800521 eller email

Nicolas Martin-Vivaldi
Nicolas Martin-Vivaldi
nicolas.martin-vivaldi@addalot.se