• 2013-11-17
  Addalot rekryterar

  Brinner du för processförbättring? Addalot är ett nischat kunskapsföretag som framförallt jobbar med processförbättring för systemutvecklande bolag. Addalot har idag verksamhet i Malmö, Göteborg och Stockholm.

 • 2013-11-12
  Vem vågar köra morgondagens bilar?

  Mängden elektronik och mjukvara ökar snabbt i alla typer av fordon och alltmer komplex funktionalitet kräver mer fokus på funktionssäkerhet. Vi pratade med två industriexperter som deltar i standardiseringsarbetet: Rolf Johansson, forskare och projektledare på SP Sveriges Tekniska Forskningsinstitut, och Öjvind Halonen, Business Area Manager på Addalot Consulting AB

 • 2013-09-15
  Summering från Säkerhetskritisk Programvara 2013

  Addalots första konferens Säkerhetskritisk Programvara ägde rum i maj och blev en stor succé. Experter och deltagare från industrin och den akademiska världen samlades i Göteborg för att diskutera framsteg, erfarenheter och utmaningar i utveckling av komplex programvara och avancerade elektroniska system.

 • 2013-09-01
  Addalots 25 åriga historia

  Vi glömmer ibland att vi varit igång ett tag - Nästa år blir det 25 år! Nedan följer ett axplock av händelser från Addalots historia

 • 2012-11-05
  Kodkvalitet och livscykelkostnad

  I många beslut om en programvaruprodukt är information om produktkvaliteten en vital del för att säkra en långsiktig framgång. Många gånger åskådliggörs denna framgång genom att mäta livscykelkostnaden. De flesta företag saknar dock metoder för att mäta kodkvaliten, vilket gör att den i många fall underskattas.

×

Prenumerera på våra nyheter

Avbryt
Tack för din anmälan