Automotive SPICE - för dig som levererar fordonsystem

Leveransproblem? Automotive SPICE hjälper dig att förbättra dina förmågor!

Automotive SPICE, ASPICE, är en variant av ISO 15504 med egen Process Reference Model och Process Assessment Model. ASPICE är den dominerande modellen för att utvärdera leveransförmåga inom fordonsindustrin och är utvecklad gemensamt av medlemmarna Automotive Special Interest Group dvs.  AUDI AG, BMW Group, Daimler AG, Fiat Auto S.p.A., Ford Werke GmbH, Jaguar, Land Rover, Dr. Ing. h.c. F. Porsche AG, Volkswagen AG and Volvo Car Corporation

ASPICE bygger på att gradvis öka projektens och verksamhetens förmåga i så kallade Capability Levels och vänder sig främst till företag och verksamheter där system- och programvara är affärskritiskt. Denna grundläggande utbildning ger en bra förståelse för hur ASPICE kan tillämpas i praktiken.

Mål
Denna tredagars ASPICE utbildning ger grundläggande förståelse för innehållet och strukturen i ASPICE samt hur du kan använda den för att effektivisera dina projekt och din organisation. Genom att jobba med deltagarnas erfarenheter och nuvarande arbetssätt kommer du aktivt praktisera ASPICE och få tillräckligt på fötterna för att själv kunna komma igång.

Kursen riktar sig till Utvecklingschefer, kvalitetschefer, projektledare och till dig som arbetar med utvecklingsrelaterade processer.

Innehåll
Du får en grundläggande genomgång av vad ASPICE är och hur det utnyttjas i förbättringsarbetet. Utbildningen beskriver ASPICE bakgrund, struktur och går igenom de ingående processområderna. Dessutom ger utbildningen insyn hur en ASPICE utvärdering går till, fallstudier och erfarenheter från organisationer som använder ASPICE i deras förbättringsaktiviteter.

Antal dagar: 2-3
Pris: 12.000 / 14.900 kr exklusive moms. (i priset ingår dokumentation, kaffe och lunch).

Företagsanpassade kurser
Vi skräddarsyr gärna utbildningen till ert behov.

Mer info 
Kontakta Nicolás Martin-Vivaldi, 
Tel: 070-6800521
‚Äče-post: nicolas.martin-vivaldi@addalot.se