• 2013-12-15
  CMMI for Development a Brief Overview

  Vill du få en snabb överblick över CMMI for Development då kan du nu ladda ner Addalot White Paper; CMMI for Development a Brief Overview.

 • 2013-11-17
  Addalot rekryterar

  Brinner du för processförbättring? Addalot är ett nischat kunskapsföretag som framförallt jobbar med processförbättring för systemutvecklande bolag. Addalot har idag verksamhet i Malmö, Göteborg och Stockholm.

 • 2013-11-12
  Vem vågar köra morgondagens bilar?

  Mängden elektronik och mjukvara ökar snabbt i alla typer av fordon och alltmer komplex funktionalitet kräver mer fokus på funktionssäkerhet. Vi pratade med två industriexperter som deltar i standardiseringsarbetet: Rolf Johansson, forskare och projektledare på SP Sveriges Tekniska Forskningsinstitut, och Öjvind Halonen, Business Area Manager på Addalot Consulting AB

 • 2013-09-15
  Summering från Säkerhetskritisk Programvara 2013

  Addalots första konferens Säkerhetskritisk Programvara ägde rum i maj och blev en stor succé. Experter och deltagare från industrin och den akademiska världen samlades i Göteborg för att diskutera framsteg, erfarenheter och utmaningar i utveckling av komplex programvara och avancerade elektroniska system.

 • 2013-09-01
  Addalots 25 åriga historia

  Vi glömmer ibland att vi varit igång ett tag - Nästa år blir det 25 år! Nedan följer ett axplock av händelser från Addalots historia

×

Prenumerera på våra nyheter

Avbryt
Tack för din anmälan