• 2016-08-31
  Software Technology Exchange Workshop 2016

  STEW 2016 erbjuder en bred agenda med bidrag från både akademin och industrin. Missa inte välrenommerade talare som presenterar ämnen som; ekosystem för mjukvara, Internet of Things, delning av data, steglös integration och levererbarhet samt värdedriven utveckling för innovationer inom mjukvara

 • 2016-08-15
  Att kommunicera arkitektur

  Hur skall man kommunicera arkitektur på ett precist och effektivt sätt? Läs om IASAs nya handbok med praktiska råd och fallstudier baserat på intervjuer med experter från svenska företag.

 • 2016-08-01
  Programvara i säkerhetskritiska tillämpningar

  FMV’s programvarusäkerhetexperter vidareutvecklar tillsammans med experter från industrin "Handbok Programvara i säkerhetskritiska tillämpningar" för att bättre hantera dagens komplexa system med ansvar och integration fördelat på flera spelare.

 • 2016-05-30
  Bortom Scrum - Utvecklaranarki på Telavox

  Är Scrum den slutliga lösningen på effektiv mjukvaruutveckling? Finns det andra tillvägagångssätt som levererar mer värde? Telavox sätter utvecklaren i fokus och stampar gasen i botten och kör utan säkerhetsbälte.

 • 2016-05-28
  Konsten att lyckas med Leverantörshantering

  Leverantörshantering blir allt mer populärt - men hur undviker man fallgroparna? Läs Addalots whitepaper med tips om hur man lyckas!

×

Prenumerera på våra nyheter

Avbryt
Tack för din anmälan